Enric I. Canela

El web de Biocat, que aprofito per dir que ha millorat molt la seva qualitat, ja estava ben estructurat i era agradable de llegir, però ara ho és encara més, diu què fa pocs dies, el 27 i 28 de Setembre es va celebrar la trobada anual dels New Champions del World Economic Forum (WEF), va ser a Tianjin, Xina. Els New Champions són el club d’empresaris que generen entre cent i mil milions de dòlars l’any.

Podeu llegir el citat web que van estar presents representants de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona, 22@Barcelona, CTecno, ACC10, Biocat i la Xarxa de Parcs de Catalunya. La presència d’una delegació de Catalunya va ser destacable, ja que només hi havia dues més europees.

Aquesta trobada va servir per obrir noves possibilitats a l’empresa catalana. Manel Balcells segueix fent una bona tasca al capdavant de Biocat. No em cansaré de dir que Biocat, amb el pressupost que té, és un extraordinari facilitador per a la Biotecnologia catalana.

Llàstima que el país tingui tan poques estructures que facin la feina ben feta sense protagonisme polític.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació