Enric I. Canela

Avui El País dedica un article a les eleccions a rector de la UB. Sembla que finalment, com era d’esperar, hi ha quatre candidats: Norbert Bilbeny, Dídac Ramírez, Josep Samitier, rector en funciones, i Marià Alemany.

Destaca el diari que a finals d’any el dèficit acumulat pot assolir els 95 milions d’euros.

Recull una breu declaració de cadascú dels candidats. Com a vegades es diu, el paper tot ho aguanta. Quins són els mecanismes que pensen aplicar per resoldre el sproblemes de la UB?

Em quedo amb una frase de Josep Samitier; “millorar els mecanismes de gestió de la informació per facilitar la tasca a l’usuari”. La diu, suposo, dins un context, però per a mi és essencial. Sense això no hi ha res. I em permeto, en un acte d’immodèstia, dir que sé de què parlo.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació