Enric I. Canela

Els mestres i professors d’ensenyament secundari estan amoïnats. Diuen que la desaparició d’algunes especialitats i el retorn al mestre generalista a causa de la reforma derivada del procés de Bolonya pot anar en contra de la dignificació de la carrera docent i en contra de les seves aspiracions professionals.

2 respostes a “Bolonya i els docents de primària i secundària”

 1. a 15 oct. 2008 a les 10:45 David de las Heras

  No entenc aquest post Enric. Tens alguna font. Jo crec que abans de la meva especialitat especial, sóc mestre. Crec en el retorn del mestre generalista, perquè en el fons el mestre li toca fer de tot.
  En quan els de secundària, mentres tinguem una escolarització basada en matèries no han de patir. S’anirant canviant el nom, però es farà el mateix. Exemple clar amb la filosofia hi ha menys hores de filosofia però s’equilibra amb les hores d’educació ciudadana. JA em diràs d’on has tret aquesta informació.

 2. a 15 oct. 2008 a les 11:50 enriccanela

  Hola David,
  Comparteixo el que dius.
  No m’estranya que no entenguessis res, m’havia deixat l’enllaç. ÉS una notícia.
  Records

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació