Enric I. Canela

Ho va dir Cristina Garmendia en la seva conferència de dilluns a Barcelona. Avui El País ho publica. Així diu que el Ministeri de Ciència i Innovació reorganitzará els actuals Organismes Públics de Recerca (OPI), set en total, en tres grans àrees: ciències de la vida; ciències de la matèria (matemàtiques, físiques, informació i comunicació, enginyeria i ciències de l’univers i de la Terra); i ciències socials. No es coneix encara la forma jurídica amb la que s’emprendrà la reestructuració. La ministra no ha dit com s’estructuraran aquestes àrees amb l’Agència Estatal d’Avaluació, Finançament i Prospectiva que el ministeri crearà, ni el paper que jugarà en aquesta reorganització el Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC). Aquest pla estarà llest en pocs mesos.

I com s’integren els catalans. O no?

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació