El fil de les clàssiques


Enric I. Canela

Fa pocs dies vam fer el lliurament dels Premis Bloc Catalunya 2008 (vegeu El meu agraïment a STIC.CAT). El bloc 3cat24.cat publicava Els blogs fomenten l’excel·lència en els alumnes. N’estic convençut.

Es tracta d’una entrevista de Karma Peiró a Margalida Capellà i Soler, una professora de llengües clàssiques de l’IES Cristòfol Ferrer de Premià de Mar, va guanyar en la categoria Educació. El bloc és , El fil de les clàssiques, on s’hi troba la tasca d’uns alumnes excel·lents.

És bonic donar aquesta referència. És el premi a uns joves, dirigits per una excel·lent professora que aposten pel futur, qualitat i excel·lència. No saben la sort que tenen de tenir una professora així.

2 respostes a “El fil de les clàssiques”

  1. a 12 des. 2008 a les 8:55 Jordi

    Exacte! Amb més Margalides tot aniria millor…

  2. a 12 des. 2008 a les 10:53 enriccanela

    Jordi,
    Molta raó. Un cap ben organitzat i que sap de la seva feina.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació