Enric I. Canela

La ministra de Ciència i Innovació, Cristina Garmendia, ha dit durant la primera edició dels Premis FEP de recerca sobre la malaltia de Parkinson que té la intenció de consolidar a Espanya entre les potències mundials en matèria d’investigació biomèdica. Ho reforça:

  • La Llei d’Investigació Biomèdica ha convertit Espanya en un dels països amb un marc legal més progressista i sensible a la ciència i a la protecció dels drets individuals.
  • L’adscripció de l’Institut de Salut Carles III ha servit per generar una oportunitat única d’optimitzar les capacitats científiques i tecnològiques nacionals.
  • L’aposta per la recerca biosanitària competitiva finançada amb fons públics en el marc del Pla Nacional de R+D+i 2008-2011.
  • L’esforç realitzat en el foment de la recerca cooperativa, a través de les Xarxes Temàtiques de Recerca Cooperativa Sanitària, els Centres de Recerca Biomèdica en Xarxa (CIBER), els projectes coordinats o els Consorcis Associats de Recerca Biomèdica en Xarxa (CAIB ), entre d’altres.

 

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació