Enric I. Canela

Com habitualment, El Mundo és un diari molt poc donat a donar les notícies sense afegir una crítica al PSOE o als partits catalans o bascos. Ahir és va treure de la màniga una forma molt poc equilibrada de llegir el pressupost del Ministeri de Ciència i Innovació. Diu que Garmendia prima la recerca sobre l’educació. Diu que afavoriran la R+D+i, deixen una partida modesta per a universitats i congelen els fons de l’ANECA, imprescindible en l’adaptació a Europa.

Si, hi ha un pressupost restrictiu, tot queda una mica frenat, malauradament és així. No m’agrada el pressupost perquè és pobre, segur que tampoc a la ministra. Amb tot, qui ha de pagar les universitats?, les comunitats autònomes, no? Tret de la UNED i la Menendez y Pelayo. És natural que comparativament sigui una quantitat modesta. L’ANECA? Jo crec que no hi haurà problemes en això.

Com sempre mescla de veritats inacabades, no se’n diu demagògia d’això?

 

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació