Enric I. Canela

Diu Diario Médico que tant el cafè com la xocolata si es consumeixen amb moderació en el context d’una activitat física i una alimentació equilibrada poden ser beneficiosos. Les elevacions de pressió arterial que produeix el cafè són lleus i transitòries, i en els darrers estudis epidemiològics s’ha vist que els consumidors no tenen una major mortalitat cardiovascular i sí una menor prevalença de diabetis, ja que sembla que els polifenols que conté produeixen un efecte protector en antagonitzar l’absorció del sucre després de la ingesta.

En fa d’anys que ho dic, cada vegada que ataquen el cafè dic que estan equivocats.

5 respostes a “Preneu cafè i xocolata, però no us passeu!”

 1. a 16 oct. 2008 a les 7:18 Mª Teresa Galceran

  i el te negre o vermell amb la xocolata?

  merci

 2. a 16 oct. 2008 a les 7:29 enriccanela

  Ma. teresa,
  Encara millor!
  Records
  Enric

 3. […] En aquest bloc he escrit uns quants petits articles en els que parlo del cafè, sempre bé (Preneu cafè i xocolata, però no us passeu!, La cafeïna i la malaltia d’Alzheimer, El cafè i el suc de taronja ens van bé per pensar […]

 4. […] En aquest bloc he escrit uns quants petits articles en els que parlo del cafè, sempre bé (Preneu cafè i xocolata, però no us passeu!, La cafeïna i la malaltia d’Alzheimer, El cafè i el suc de taronja ens van bé per pensar […]

 5. […] el cafè. He publicat diferents articles, el primer que recordo del 2008. Aleshores ja deia: “En fa d’anys que ho dic, cada vegada que ataquen el cafè dic que estan equivocats“. Aquí tenia la llista dels escrits que […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació