Enric I. Canela

Llegeixo a El Punt que la rectora de la UdG, Anna Maria Geli, ha deixat la presidència de l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP) i ha estat substituïda pel rector de la UPF, Josep Joan Moreso. La resta de junta directiva de l’ACUP la conformen la rectora de la UOC, Imma Tubella; el rector en funcions de la UB, Josep Samitier; el president del consell social de la URV, Àngel Cunillera, i el president del Consell Social de la UB, Joaquim Coello. Un dels objectius de l’ACUP per aquest curs és desplegar alguns continguts del llibre blanc de la universitat de Catalunya, un document que marca les estratègies i els projectes a desenvolupar els pròxims anys perquè la universitat catalana sigui un referent al sud d’Europa.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació