Enric I. Canela

La ministra de Ciència i Innovació es menja a als seus companys. Miguel sebastian, que té al titularitat de l’àmbit de les TIC deu estar content. Amb això de la innovació està arreu. Ja va bé.

Expansión i computins.es expliquen que Cristina Garmendia ha participat en Pro-voke, un fòrum de TIC organitzat per IBM.

Allà estava Linda Yueh, assessora del World Economic Forum. Un missatge: Només les companyies innovadores sobreviuran a la recessió.

Garmendia va dir que els noves tecnologies (ja o són tan noves) són una eina fonamental per a les empreses. També va dir que el sector públic i el món de l’empresa escurcen distàncies quan el que tenen davant són les oportunitats que ofereixen les noves tecnologies. El sector públic ha d’escoltar més, del que ho ha fet fins ara, a les peticions que venen del món de l’empresa.

També va assenyalar que la creativitat i la ciència han de convertir-se en les noves fonts de competitivitat empresarial i va destacar com les empreses participants en el fòrum (Iberdrola, FCC i Grup Santander) han fet de la tecnologia seva creuada i la seva aposta de futur.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació