Enric I. Canela

Com que els temes habituals del bloc tenen molt a veure amb el Ministeri de Ciència i Innovació. En torno a parlar.

Cinco Dias explica que el president de la Federació Espanyola de Centres Tecnològics va retreure al ministeri de Ciència i Innovació que la dotació destinada en el pressupost per al 2009 als centres s’hagi reduït un 12% (de 21,7 a 19,1 milions). També va criticar el fet que tot l’augment s’hagi traslladat al capítol de préstecs a empreses, en créixer un 12% respecte a 2008, mentre que el de subvencions ha sofert una retallada per la mateixa quantia. En la seva opinió, els comptes haurien de prioritzar i gestionar la despesa en R+D+i de manera ‘més eficient’, dirigit cap a la producció de millores competitives en l’economia espanyola i incentivant la inversió privada en R+D.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació