Enric I. Canela

S’ha celebrat X la I Cimera Anual dels presidents d’Empreses Americanes a Espanya. Aquesta cimera s’ha denominat: Espanya, plataforma per a la innovació global, i ha estat una iniciativa de lAmerican Business Council i ha reunit unes 50 empreses d’empreses nord-americanes que treballen a l’Estat espanyol

A la cloenda Carlos Martínez Alonso, secretari d’Estat de Recerca, ha destacat el potencial innovador de les empreses d’EUA i les ha animat a continuar invertint en R+D+i a l’Estat i a reforçar la internacionalització del sistema espanyol de ciència i tecnologia.

2 respostes a “Carlos Martínez Alonso demana més inversió en R+D+i a les empreses d’EUA”

 1. a 18 oct. 2008 a les 10:35 trina

  Enric,
  té més raó que un sant el secretari d’estat de recerca pe`ro ho aconseguirem?…
  salut

 2. a 18 oct. 2008 a les 10:52 enriccanela

  Trina,
  Si. té raó. Crec que si deixen treballar a la ministra es donaran passes endavant. Aquesta dona en sap.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació