Enric I. Canela

Vuela és una iniciativa interessant. Una fèria de mobilitat universitària que es farà entre el 20 i el 22 d’octubre a Madrid.

Ofereix als estudiants i el acabats de titular la possibilitat de tenir una experiència internacional en l’àmbit de l’estudi i la primera ocupació.

Participaran les universitats: Complutense, Carlos III de Madrid, Santiago de Compostela, Autònoma de Barcelona, Vigo, Alcalá, Cantabria, Alfonso X El Sabio, Murcia, Ramon Llull, Autónoma de Madrid, Politécnica de Madrid, San Pablo CEU, Rovira i Virgili, Girona, Bath i Huddersfield; les escoles de negocisi postgrauIEB, Instituto de Empresa, ESIC, i IESE), i empreses i centres relacionats amb idiomes. British Council, Vaughan, Enforex, Where & What, Wall Street Institute, i Infort.

Demà la inaugurarà la ministra de Ciència i Innovació, Cristina Garmendia.

M’agrada la idea, llàstima que ens falli la creativitat.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació