Enric I. Canela

Llegeixo que els estudiants es manifestaran el proper dimecres a 30 ciutats espanyoles per denunciar que en època de crisi econòmica el Govern hagi retallat el finançament en Educació i, al mateix temps, estigui destinant milers de milions d’euros al sistema financer espanyol.

Tenen raó, però, per una banda, el govern espanyol de moment no ha fet com altres governs, i deixant de banda si són culpables o no de la crisi, els pobres espanyols han agreujat la interna, però és un fenomen mundial. Quan la cosa va malament, és millor injectar diners o deixar que tot s’enfonsi?

4 respostes a “La crisi econòmica va bé per manifestar-se, si pot ser contra el procés de Bolonya”

 1. a 21 oct. 2008 a les 9:34 Albert

  Bé, les manifestacions de dimecres estan convocades pel Sindicato de Estudiantes.

  Organització trotskista residual a Catalunya, la qual no es mereix ni una entrada en el teu bloc.

  Les manifestacions d’estudiants contra la privatització de l’ensenyament (no la crisis) són el 13-N contra la LEC (convocant USTEC, CGT, grocs i SEPC) i el 20-N contra Bolonya (convocant SEPC i CAE).

 2. a 21 oct. 2008 a les 10:14 enriccanela

  Albert,
  Gràcies per la informació. No em sonava gens aquest sindicat.

 3. a 21 oct. 2008 a les 4:54 Joan Gil Oliveras

  El Sindicato de Estudiantes és un dels sindicats que va estar actiu durant la LOU d’Aznar, però com que eren els “fillets” del PSOE, el dia que el PSOE va continuar amb una LOU calcada, van desaperèixer tot i que de tant en tant convoquen a la gent a fer vaga quan ni aquesta està realment organitzada ni serveix per res. Ells es poden dedicar a això, cobren per això. I així de pas ens foten merders a totes i tots.

 4. a 21 oct. 2008 a les 5:58 enriccanela

  Joan,
  Ara ja sé. Per això diuen que parlen amb el govern espanyol.
  Doncs fixau-vos, avui a l’autobús uns nois anaven dient que demà hi ha vaga, eren de la UPC per la conversa.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació