Els èxits del sibwanisme


Enric I. Canela

Una dels primers enfrontaments del tripartit dos amb CiU va ser a causa de la llei de la dependència. Una de les raons a banda del sibowanisme, va ser els recursos que aportaria, CiU deia que no. Quin èxit!

Doncs mira, Carme Figueras, ha plantejat avui la possibilitat que es posposin les ajudes previstes en la llei de dependència als beneficiaris que presentin menys grau de dependència, tenint en compte les limitacions de finançament d’aquesta llei.

6 respostes a “Els èxits del sibwanisme”

 1. a 22 oct. 2008 a les 12:17 Enric Giner i Borrull

  Ja hi tornem a ser! Les lleis espanyoles sembla que son de compliment discrecional, excepte pels ciutadans, és clar.

  És o no és obligatori el compliment de la llei de dependència? Dons apa, senyors del psc-PSOE i tripartits varis, espavileu, en lloc d’anar alegrement aprovant els “presupuestos generales del estado”.

 2. a 22 oct. 2008 a les 4:57 enriccanela

  Enric,
  Aquesta llei era una desgràcia a priori, però anava bé per la propaganda preelectoral de PSOE i els ximples d’aquí a donar-li suport. Ja ho tenim!

 3. a 22 oct. 2008 a les 7:04 Elies

  És tremendo el que ha passat amb aquesta llei. Ho veia tothom. Ho va dir tothom, fins i tot el Consell Consultiu. Però ells res, això del sibwanisme. Aquells grans escarafalls d’esquerranisme tronat del Tardà i tota la cort d’aduladors del tripartit. Ja es va dir, que no hi havia cap previsió pressupostària que afavorís la Generalitat i de retruc les persones que tant ho necessiten.

  És la prova del cotó de la vergonya nacional en què s’ha convertit ERC, ara Esquerra.

 4. a 22 oct. 2008 a les 9:24 David

  Quina barra que tenen!!

 5. a 22 oct. 2008 a les 9:29 enriccanela

  David,
  El país per davant, com pots veure.

 6. a 22 oct. 2008 a les 10:02 enriccanela

  Elies,
  En aquest cas no hi ha excusa. Es veia bvenir, es venien les competències del país per un plat de llenties, però resulta que al final ni llenties.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació