Enric I. Canela

Avui vaig tard, he anat a l’acte de lliurament del Premi de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació 2008. El premiat ha estat Miguel Beato, director del Centre de Regulació Genòmica de la UPF.

Una acte curt i agradable. Miquel Beato ha fet un discurs curt explicant les seves vivències i agraint el premi. El director de la FCRI, Joan Comella, ha disculpat l’absència del president, Rafael Español, i ha explicat aspectes de la FCRI i ha anunciat que per al 2009 s’aplicarà el Pla estratègic. El conseller Huguet ha lloat al guardonat i ha fet una defensa convençuda d ela necessitat de la recerca i la innovació per convertir Catalunya en el pol de R+D del sud d’Europa. Com no podia ser altrament ha parlat del recent signat Pacte Nacional per a la Recerca i la Innovació, però d’això ja parlaré en un altre article.

No puc deixar de comentar que els anys no passen en va i això em permet trobar molts amics en aquests actes. Em fa il·lusió. M’he entretingut més del compte per marxar xerrant amb Andreu Mas-Colell. Sempre m’agrada parlar amb una persona que admiro i respecto. El seu sentit pràctic, la seva experiència, sempre em dóna altres perspectives de les coses. Estic content, he tornat a casa havent après més coses.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació