Enric I. Canela

Elies va escriure ahir un article dedicat a ERC. Soc un habitual lector del seu bloc. Elies va defensar fa uns mesos l’opció Reagrupament de Carretero. Com es ben sabut pel que em llegiu normalment no entro en aquest bloc a fer valoracions sobre els moviments polítics en el si d’ERC.

En aquest cas faig una cita explícita perquè Elies dedica una part substancial del seu article a parlar del departament d’Innovació, Universitats i Empresa i, concretament, del comissionat per a Universitats i Recerca. Pel que es veu, Elies, que actua sota pseudònim, és una persona interessada en els tems universitaris, ja ho sabia pels comentaris que a vegades ha fet en aquest bloc. És una crítica en clau interna. Té un doble vessant:  la crítica als actuals responsables d’aquest àmbit i la crítica a la política d’ERC.

Només una correcció sobre el contingut, Ximo Prats, bon amic, va ser secretari d’Universitats i Recerca del departament d’Educació i no director general d’Universitats. De fet va substituir a Manel Balcells, últim conseller de l’enyorat DURSI, com a màxim responsable d’Universitats i Recerca en el darrer període del Govern Maragall.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació