Enric I. Canela

Racó Català diu que la UAB ha denunciat 15 estudiants que van participar en les mobilitzacions contra el procés de Bolonya. L’acusació els imputa un delicte de danys materials, lesions i desordres públics, amb una pena que podria arribar fins als tres anys de presó. Aquests 15 estudiants a ja tenien obert un expedient sancionador a la mateixa UAB, ja que formen part del grup d’estudiants a qui es van obrir expedients per protestes als centres de la universitat, per la qual cosa resten pendents de rebre una sanció per part del Rectorat per haver col·laborat en aquestes accions.

Diu 3cat24.cat que l’assemblea d’expedientats de la UAB s’ha reunit aquest dijous per tractar sobre el desenvolupament del cas. Els estudiants han tornat a lamentar la implicació de la direcció de la universitat en el cas i han denunciat que la causa no hagués tirat endavant si només s’hagués comptat amb la denúncia del membre de seguretat. A més, han qualificat d”irregulars’ les identificacions que es van fer dels suposats manifestants i han denunciat un abús en la utilització de les dades personals que els estudiants van facilitar als inscriure’s a la carrera corresponent.

Especial Bolonya fa un seguiment de la roda de premsa al rectorat que han realitzat aquests estudiants, coincidint amb la citació del rector com a testimoni referent als expedients disciplinaris contra 31 estudiants.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació