Enric I. Canela

Tenim un tripartit que és de cine. Saura gairebé insultant perquè Benach té un cotxe com el de Montilla. No entro a valorar el que ha de costar un cotxe de la segona autoritat del país. Imagino que Saura deu anar en bicicleta, o potser té gelosia, no ho sé, però el que em sembla deplorable és que el conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació li llenci els plats pel cap al president del parlament de Catalunya, membre d’un partit que és soci de Govern.

Acabo repetint que no sé si són despeses adequades o no, no sé que val un cotxe amb les mesures de seguretat que requereix una autoritat i per tant no és un comentari de defensa a ningú ni de judici sobre luxes asiàtics. Simplement de coherència.

2 respostes a “Conseller contra President del Parlament”

  1. a 26 oct. 2008 a les 10:54 David

    En Xoan estaria millor calladet. O potser li hauríem de recordar el dia en què per anar a dinar va fer aparcar el “seu” Audi sobre un carril bici?

  2. a 26 oct. 2008 a les 10:59 enriccanela

    Aquest cada vegada que obre la boca…

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació