El paper de la FECYT


Enric I. Canela

Alguns voldrien que el Ministeri de Ciència i Innovació s’estavellés. L’ABC amb la “imparcialitat” que tracta els temes que afecten al govern espanyol, es fa ressò de la notícia de les accions que està desenvolupant Juan Tomás Hernani Burzaco, president de la Fundació Espanyola de Ciència i Tecnologia (FECYT).

L’empresari basc ha decidit canviar el personal, amb acomiadaments i indemnitzacions. Els que clamen pel lliure mercat serien els menys indicats per fer una crítica abans d’hora, però si és cert que caldria explicar a les comissions corresponents de Congrés i Senat quin és el pla d’acció de la FECYT. Què ha fet fins ara, el per què dels canvis i quina orientació se li vol donar.

Del nomenament de Hernández Burzaco ja en vaig parlar a Canvis a la cúpula directiva de la FECYT. Poca broma, ha estat director general de l’Àrea de Internacionalització d’Innobasque, l’agència basca d’innovació, una de les poques coses que fins ara han funcionat bé a l’Estat en l’àmbit de la innovació. Cristina Garmendia ja deu saber el que es fa.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació