Enric I. Canela

Fa poc s’ha posat en funcionament el web Study in Europe. És un portal, que com el seu nom indica, ajuda a obtenir informació sobre 32 estats europeus. Pot ser a qualsevol estudiant, europeu o no, que vulgui estudiar en un d’aquests 32 estats. La informació sobre els llocs és millorable, però és un bon començament.

A través d’aquest portal es pot accedir a DEEP – Database on Educational Exchange Programmes, bastant útil per als estudiants que vulguin fer un Esrasmus o estudiar en algun lloc diferent d’on són. Seria recomanable que les universitats se’l miressin bé per veure si les coses estan al seu lloc.

Erasmus, a l’aguait!

Crec que en el cas de Catalunya, el Comissionat per a Universitats i Recerca podria dir la seva.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació