Enric I. Canela

Xavier Pericay, que és un senyor, qüestió de gènere, molt graciós, escriu a l’ABC sobre l’Estratègia Universitat 2015. L’article es diu Què fem amb Bolonya? I parlant del 2015, deixa caure la seva genialitat i diu: Amb les dades cal anar amb compte, sobretot quan qui les maneja és un polític. Vull dir que en aquestes circumstàncies un mai no sap a què atenir-se. En fi, mai no. Hi ha casos, com el que afecta 2014 ja Josep Lluís Carod-Rovira i el seu referèndum per la independència, en els que un sap perfectament a què atenir-se. Però, en general, una cosa són els motius exposats i una altra el motiu vertader. Té gràcia el tal Pericay, no?

Deixant de banda l’estirabot, l’article que fa és duríssim contra el govern espanyol, contra les ministres d’Educació i Ciència anteriors i contra la forma que s’ha abordat el procés de Bolonya. En aquest punt, darrer, no puc ,é que està d’acord en com es va enfocar. La ministra Garmendia i el seu equip no han rebut una bona herència.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació