Enric I. Canela

Acabo d’escoltar a TV3 que a Joan Laporta no li agraden les pedres que l’Ajuntament està instal·lat a les voreres de la Diagonal, a la Zona Universitària perquè fan que els afeccionats no hi vagin per problemes d’aparcament.

Quin greu. M’agradaria que aquest senyor se n’adonés que hi ha alguna altra cosa, a banda del futbol. Hauria de ser conscient que quan hi ha futbol s’impedeix l’aparcament d ela gent que va a la universitat per tal que s’aparqui. Els diumenges no passa res, però els dies entre setmana és una seriosa molèstia. Per què l’hem d’aguantar?

Ja l’Ajuntament va decidir que posarà Camp Nou a la futura parada de la Línia 9 del Metro que s’havia de dir Campus Sud (veure La cultura triomfa)

Tot això deu ser la Societat del Coneixement.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació