Enric I. Canela

La ministra de Ciència i Innovació, Cristina Garmendia i el secretari d’Estat d’Universitats, Màrius Rubiralta, segueixen la seva gira per les universitats per presentar l’Estratègia Universitat 2015 i escoltar opinions. Avui eren a la Universitat d’Alacant. Allà la ministra ha afirmat que el primer repte que ha d’afrontar l’elaboració de l’Estratègia Universitat 2015 és el del sistema de finançament de les universitats per al qual s’ha d’elaborar un model que sigui estable, sostenible i previsible, en el qual estigui contemplat la part de finançament de l’Estat, de les comunitats autònomes i la part de finançament privat.

La bona notícia és que la ministra segueix parlant de finançament, la dolenta és que no hi ha d’on treure els diners. Esperem a veure.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació