Enric I. Canela

El Periódico publica que La companyia de serveis informàtics T-Systems va anunciar ahir l’acomiadament de 550 empleats, majoritàriament enginyers, a causa d’un procés de racionalització interna després d’una forta expansió. La meitat dels afectats per la retallada de plantilla (275 treballadors) pertanyen al centre de Barcelona, del qual formen part 2.500 empleats dels 4.030 que té la companyia a tot Espanya. Madrid serà el següent centre amb més afectats, segons va informar un portaveu de la filial de serveis informàtics de Deutsche Telekom.

La mateixa font va recordar que T-Systems no havia portat a terme cap ajust laboral després de comprar Gedas a Volkswagen, que va suposar un increment de la plantilla a Espanya de 1.132 persones. Amb aquesta mesura “extraordinària”, l’empresa també pretén adaptar-se a la retallada de contractació derivada de la recessió que viu el sector. T-Systems té la Generalitat entre els seus principals clients.

O potser és un canvi, una transició i l’enfocament serà diferent?

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació