Enric I. Canela

Avui al migdia he anat al tanatori de Cornellà de Llobregat al comiat d’una gran persona. Una persona jove, 43 anys, una excel·lent persona. Lorenzo Albardías va morir la nit de dijous a divendres.

Vaig conèixer a Lorenzo Albardías com a cap de la Gabinet de Programació i Estudis de la UB. Vam treballar junts uns anys. Una bona persona, d’una gran intel·ligència i afabilitat. Quan el va deixar la UB per col·laborar amb el món de la gestió de Barcelona ja no ens vam relacionar molt, però sempre vaig tenir un gran record. El vaig veure abans d’estiu, estava animat i es trobava bé. M’ha sobtat molt la seva mort. Li tenia un gran afecte.

La seva gran capacitat, intel·ligència i bonhomia la lloat avui amics i significats homes de la política catalana.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació