Enric I. Canela

L’Ajuntament de Barcelona ha elaborat un mapa virtual de l’àrea metropolitana en el qual situa a 245 entitats, institucions, centres de recerca i empreses d’innovació i recerca, i ofereix les seves descripcions, enllaços, imatges i fins i tot alguns vídeos. Amb això pretén donar a conèixer, posar en valor i facilitar que contactin entre ells.

En una roda de premsa en el Parc Científic de Barcelona, el director del Programa Barcelona Recerca i Innovació de l’Ajuntament, Xavier Testar, ha explicat avui que la iniciativa pretén promoure la cultura científica en un moment de pèrdua de vocacions científiques i tecnològiques.

Segons Testar, Barcelona ha d’atraure talent de fora però també ha de vigilar el present a la ciutat. També va fer referència als altres objectius dels programes municipals d’innovació, que pretenen donar suport al teixit productiu i promoure l’ús social de les Tecnologies de la Informació i Comunicació.

Podeu trobar la notícia al web de l’Ajuntament de Barcelona. I veure el mapa aquí.

M’ha demblat una excel·lent idea, el que passa és que caldria repassar-lo i corregir les errades, per exemple, es pot trobar el CELLTEC-UB. Xarxa de centres de suport a la innovació tecnològica i l’Institut de Biomedicina de la Universitat de Barcelona (IBUB) que, com indiquen les etiquetes, estan a la Facultat de Biologia de la UB, apareixen sobre la Facultat de Química.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació