Enric I. Canela

Miquel Martínez, és un amic, a més és catedràtic de la UB i, sense desmerèixer a ningú, la persona que més respecto quan parla de pedagogia. Publica al diari AVUI l’article: L’escola sola no pot.

Tinc la pretensió que alguns dels que em llegiu valoreu una mica la meva opinió sobre els temes sobre els que escric (d’algunes coses sé més que d’altres, esclar).

Bé doncs abusant d’aquesta confiança, m’agradaria que els que creieu que l’educació és important, llegíssiu aquest breu article. És contundent. Si opino l’espatllaria.

2 respostes a “Una opinió sòlida sobre els problemes de l’educació”

 1. a 07 nov. 2008 a les 7:57 JGS

  Cal que els poders públics i privats es creguin, d’una vegada per totes, que això de l’Ensenyament és important. Quan ho facin veurem com l’anomenada cultura de masses, la que entra a les llars familiars a través de la TV, canvia d’orientació. Aquesta és una palanca que resulta econòmica i que s’hauria d’aprofitar. Palanca que no té perquè aturar les altres mesures que es puguin prendre en el camp de la millora dels serveis escolars.

 2. a 07 nov. 2008 a les 8:41 enriccanela

  Josep,
  M’alegra llegir-te. tens raó, tothom parla però les polítiques no van en el camí indicat, tantes coses que es podrien fer a través del mitjans, de les xarxes…
  Sembla que siguin dels anys 40. I això és gratis o gairebé. Només és cervell.
  La societat no rep inputs positius.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació