Enric I. Canela

Llegeixo que el programa d’Hospitals TOP 20, de l’empresa especialitzada en estudis del mercat sanitari IASIST (notícia de primera mà: llista), tanca etapa amb la seva novena edició, presentada ahir a Madrid, i es prepara per a un nou període amb canvis previstos en el model de cara al seu desè aniversari. A la classificació de 2008, per comunitats autònomes destaca un any més Catalunya, representada per 15 dels 24 benchmark de la classificació general d’aquesta edició, amb el que repeteix lideratge en la llista d’exercicis anteriors – va obtenir 11 benchmarks en 2007 i 12 el 2006 -, i el segon lloc regional torna a ser per a la Comunitat Valenciana, amb quatre centres entre els TOP, seguida de Balears, amb dos centers. País Basc, Castilla – La Manxa i Castilla i Lleó completen la classificació per comunitats amb un centro cadascuna. En total, sis autonomies tenen centers TOP en la classificació d’aquest any, front a les deu de l’any passat i nou de l’anterior, encara que per la confidencialitat de les dades no és possible saber si centres d’alguna altra s’han presentat i no han assolit els nivells d’excel·lència.

I tant! Seria casualitat.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació