El parc tecnològic de barri


Enric I. Canela

Interessant notícia recollida per 3cat24.cat: Huguet diu que el Govern ordenarà la creació de parcs tecnològics.

Es veu que el Govern té sobre la taula. Segons Huguet el Govern té sobre la taula més de vint projectes de parcs tecnològics i que molts no tenen ni massa crítica ni qualitat per tenir aquesta homologació. Ben fet, ja era hora.

El que em sorprèn més és que s’hagi trigat tant a pensar-hi. De pla que vol dir “Projecte ordenat per a aconseguir un fi” ve planificar, que vol dir “Formar el pla o projecte (d’una activitat o d’un conjunt d’activitats)”.

Si no es posa aturador la ineficiència i la despesa serà màxima. Acabarem amb el parc tecnològic municipal o de barri. Podríem encunyar: parc tecnològic de proximitat.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació