Un 10 per al disseny català


Enric I. Canela

Llegeixo a 3cat24.cat que un equip de l’Escola Superior de Disseny de Barcelona (ESDi) ha ideat un prototip de veler sense tripulació que participarà al setembre de 2009 en una regata transoceànica, la Microtransat Challenge. És la primera vegada que una embarcació espanyola pren part en aquesta travessia. Els vaixells sortiran de la costa irlandesa i viatjaran fins al mar del Carib, en un viatge que està previst que duri entre 40 i 60 dies. L'”Itaca”, com s’anomena el vaixell, començarà a construir-se a principis de 2009. Bé dir que ESDi no vol dir de Barcelona i que està a Sabadell

Això demostra el gran nivell del disseny català i la qualitat de les nostres escoles. Això també és economia del coneixement. Escric aquest comentari amb especial simpatia perquè FUNDIT la fundació que acull l’ESDi la dirigeix un bon amic meu Antoni Garrell.

Un bon lloc per aprendre disseny i tenir el grau universitari.

Una resposta a “Un 10 per al disseny català”

  1. a 09 nov. 2008 a les 4:02 Josep Prat

    soc de sabadell , visca

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació