Enric I. Canela

Divendres el Cercle per al Coneixement – Barcelona Breakfast va celebrar un dels tradicionals esmorzars Barcelona Breakfast. El convidat ponent va ser Francisco Ros, secretari d’Estat de Telecomunicacions.

Va fer una llarga i rica exposició parlant dels indicadors de la Societat de la Informació i dels defectes que tenen.

A mi em va agradar força perquè vaig aprendre molt. Potser va donar una imatge excessivament centralista i massa bona dels que és la Societat de la Informació a l’Estat espanyol. Quan a la llengua res més que l’espanyol. Cap menció al català, que a Internet té una bona presència, ni que sigui perquè estava a Catalunya. Tampoc cap referència comunitària en relació als indicadors.

Una visió molt ponderada i ben elaborada la dóna Anna Soliguer al seu Bloc Els Reptes Socials del Turisme

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació