Enric I. Canela

Ahir vaig escriure Millorarà la formació del professorat d’ESO i secundària fent referència al nou màster que hauran de cursar els graduats que vulguin accedir a la docència a l’ESO, el batxillerat i la FP i del compromís del comissionat per a Universitats i Recerca i de les universitats per implantar-lo el proper curs.

Com diu l’AVUI, el govern central va aprovar l’últim tràmit legal que quedava pendent per certificar l’enterrament del certificat d’aptitud pedagògica (CAP) i impulsar el nou màster de formació inicial del professorat de secundària per al curs que ve, després que el consell de ministres donés llum verda al reial decret pel qual es defineixen les especialitats docents d’ensenyament secundari, batxillerat i formació professional.

El nou decret fixa també les matèries que pot impartir cada professor en funció de l’especialització i les condicions de formació necessàries per a l’exercici de la docència en les mateixes etapes educatives.

Podeu llegir el resum que fa el govern espanyol del nou decret a Regulades les especialitats i titulacions per als professors d’educació secundària, batxillerat i FP.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació