Enric I. Canela

Ramon Adell, vicepresident de la Confederació Espanyola de Directius i Executius (CEDE), president de l’Associació Espanyola de Directius, catedràtic d’Economia de l’Empresa a la UB, doctor en Econòmiques, llicenciat en Dret i censor jurat de comptes i amic, ha concedit una entrevista a El Periódico quan falten pocs dies perquè se celebri a Saragossa, els pròxims 13 i 14, el Cinquè Congrés de la Confederació Espanyola de Directius i Executius (CEDE).

L’entrevista és bastant sucosa. Admet que els gestors actuals estan poc habituats a dirigir en temps de crisi.

Destaco un punt relatiu a la universitat:

Com a catedràtic, veu els universitaris amb inquietud empresarial o emprenedora?
Falta inquietud. Tenim els joves més ben formats que mai i aquest és un actiu que hauríem d’impulsar amb una formació en hàbits directius i valors com el treball en equip, l’esforç… Són coses que no s’aprenen a la universitat però que es podrien ensenyar. Les escoles de negocis ho fan des de fa uns anys.

Potser caldria emfasitzar alguns aspectes, són qüestions transversals.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació