Llengües a debat


Enric I. Canela

Avui he tingut l’oportunitat de llegir el bloc les llengües a debat de M. Jesús Ferrés. Bon bloc dedicat a la llengua, molt recomanable. Avui feia referència al meu company i vicerector de Política Lingüística de la UB, Jordi Matas. Ara ho deixarà perquè entra un equip rectoral nou. Confio que mantindrà la sensibilitat necessària i defensarà la nostra llengua.

4 respostes a “Llengües a debat”

 1. a 13 nov. 2008 a les 9:48 Meius

  Enric,
  Moltíssimes gràcies per les teves paraules d’ànim, aquí al bloc i també per correu electrònic. Ja saps que et segueixo, i que és important que valoris la meva aportació. M’agradaria anar denunciant situacions que es produeixen cada dia als nostres centres sense que ningú se n’ocupi, més aviat es mira cap a una altra banda.
  Tinc entès que el nou rector ja va dir en campanya electoral que derogaria les mesures per a l’acreditació lingüística. Quina feblesa, la nostra! Una sola persona pot tirar per terra la feina d’anys. Això també passa en altres àmbits, o és exclusiu del nostre? A mi m’ha passat, a la UdG, i més d’una vegada, i creu-me que no t’hi acostumes. Ara n’hem après, i el Pla de Política Lingüística serà fins al 2013, el blindem.
  En Jordi és un amic, ha estat un vicerector especial per a nosaltres i tenia ganes de parlar d’ell. No en trobarem cap altre.

 2. a 14 nov. 2008 a les 12:32 enriccanela

  Meius,
  Espero que en Ramírez no faci això. Si ho fa tindrà problemes que pot estalviar-se.
  En Jordi ha fet bonba feina, sap greu que plegui, és un àmbit complicat.
  Ànim amb el bloc, ja veuràs, dóna feina, però si t’agrada…

 3. a 18 nov. 2008 a les 10:59 alumne

  La política lingüística actual de l’UB em sembla força correcta. Ara bé, m’agradaria tenir alguna evidència més enllà de “tenir el certificat de l’UB equivalent al C” que alguns dels nous professors de la casa entenen i poden parlar el Català.

 4. a 18 nov. 2008 a les 4:47 enriccanela

  Alumne,
  Jo crec que si, en la majoria dels casos. Em consta alguna irregularitat que vaig denunciar en el seu dia, pero amb la marxa del rector la cosa es va perdre. Quan hi ha irregularitats cal denunciar-les.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació