Enric I. Canela

El tema de l’Enginyeria Informàtica és una mina d’informació. Lourdes Múñoz Santamaria, diputada socialista que està relacionada amb el tema des de la tramitació de la Llei de Mesures de Impuls a la Societat d la Informació m’ha fet arribar l’enllaç a un article que ha escrit al seu bloc: Enginyeria Informàtica, camí de la solució. És una explicació raonable i coincideix amb la que fa uns mesos m’havien donat, genèricament, quan s’estudiava el tema global de les noves titulacions. Coincideix bastant amb el que crec que és més adient en un país modern i adaptat a Europa. En tot cas marca la posició que probablement adoptarà el govern socialista espanyol i per tant té el caràcter de ser gairebé oficial. Li agraeixo a la Lourdes Muñoz que l’hagi posat a la nostra disposició ja que podria servir per aclarir molts dels malentesos interessats o no.

2 respostes a “Solució gairebé oficial del tema de l’Enginyeria Informàtica”

 1. a 12 nov. 2008 a les 11:29 Joaquim

  Sí, ara ho arreglaran tot…què en fa de servei una amenaça de manifestació.

 2. a 12 nov. 2008 a les 11:51 enriccanela

  Joaquim,
  En honor a la veritat, a primers del 2007 em van dir al ministeri que es faria un nou model un cop començada la legislatura.
  Però aquest problema no és només de l’EI, és molt més general, el que pasa és que aquest col·legi ha aprofitat l’avinentesa.
  Jo reclamava que es fes abans del final de la legislatura passada. El problema és que hi ha masa enginyers ficats per tot arreu i tot el que sigui remoure coses… La gent és conservadora. Una llàstima.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació