Calendari de vagues educatives


Enric I. Canela

Es veu que avui hi ha una vaga dels estudiants anti-Bolonya a Espanya. El País ens ho recorda. A Catalunya la tenim una no unitària contra la Llei d’Educació. L’anti-Bolonya catalana és el dia 20. Algunes facultats deien`ahir, potser demà no hi ha classe. Sempre hi ha gent que s’informa a través de mitjans espanyols.

Crec que caldria que el Govern prengués la iniciativa de fer un calendari de vagues i aprovar-lo, com fa amb el de les festes.

4 respostes a “Calendari de vagues educatives”

 1. a 13 nov. 2008 a les 7:32 Maria Benítez

  potser més que un calendari s’hauria d’instaurar el dia internacional de “la vaga”. Així tindríem un dia on tothom es pogués declarar en vaga sense que el ciutadà hagués de patir les molèsties que representen les vagues. Més que res ho dic perquè cada cop que hi ha una vaga, els polítics (que són qui haurien de solventar la majoria de problemes que acaben generant vagues de protesta) s’ho miren des del balcó, però poc els afecta a la vida diària, en canvi els efectes de les vagues els patim aquells que mai hi podem posar solucions.

 2. a 13 nov. 2008 a les 8:31 Joan Gil Oliveras

  Doncs no fem vagues. Va home!

 3. a 14 nov. 2008 a les 12:27 enriccanela

  Maria,
  Ara tenim una sèrie ben seguida. Mala època.

 4. a 14 nov. 2008 a les 12:28 enriccanela

  Joan,
  Si home! Avui no s’ha seguit a casa nostra, era espanyola. El 20 segurament si.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació