La llengua a la UPF en vídeo


Enric I. Canela

VilaWebTV ha publicat un vídeo en el que es pot veure i escoltar als estudiants de la Universitat Pompeu Fabra que reclamen més català a les aules, que diuen és més baix que mai. En aquest vídeo es poden veure les seves opinions confrontades amb Carme Pérez, vicerectora de Promoció Lingüística.

2 respostes a “La llengua a la UPF en vídeo”

  1. a 13 nov. 2008 a les 10:10 Meius

    Enric,
    Conec la vicerectora i els estudiants de la PUC em van venir a veure fa temps, semblaven assenyats, només els preocupava l’estat de la llengua, i volien adoptar el model UdG, però cada centre és diferent, això no es pot fer. S’ha de mirar de trobar una bona entesa entre el Rectorat i ells, perquè si no, poden acabar malament. El Pla de la UPF està bé, cal donar-los temps per aplicar-lo. La sensació, des de fora, és que en aquest tipus de centres més d’elit el català més aviat hi fa nosa, i cal lluitar contra aquest prejudici, igualment com cal deixar de contraposar excel·lència amb acreditació del català del PDI. Com diu un vicerector de Personal amb conya, on és la cua de professors de l’estranger que esperen per entrar a les nostres universitats? No fem riure, vinga.

  2. a 14 nov. 2008 a les 12:30 enriccanela

    Meius,
    Hi cincideixo. El pla està bé. El que passa és que van donar passes endarrere i ara tenen alguns problemes.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació