Enric I. Canela

Francesc Michavila escriu a El País. A cost zero? en relació al cost de la reforma ¡que deriva del Pla de Bolonya i a la pràctica espanyola de fer sempre les modificacions sense recursos. Una pràctica que, a diferència d’altres estats, comença per aprovar unes lleis amb unes memòries econòmiques increïbles.

Com diu Michavila, si no es poden els recursos adients això generarà frustració i donarà força a tots els immobilistes.

Està molt bé, però jo també porto anys dient que és impossible reformar tot això sense diners, ni cas. Hi ha una forma a mig termini que és modificar el tipus de personal que dóna suport a la docència, més tècnics de suport i menys professorat, però això porta també temps i comporta decisions que no sé si tothom està disposat a assumir. Com sempre valor polític.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació