Enric I. Canela

El dia 11 3cat24.cat publicava el Parlament de Catalunya ha constituït aquest dilluns a la tarda el Consell Assessor del Parlament sobre Ciència i Tecnologia (Capcit), un nou òrgan, pioner a l’Estat, que s’encarregarà d’informar i assessorar la cambra en matèria científica i tecnològica, i que permetrà segons Benach donar més ‘qualitat’ a la feina parlamentària i a les lleis que tinguin relació amb tot aquest àmbit ‘que cada vegada té més pes’, segons ha assegurat. En aquesta primera reunió, el president ha encarregat al Consell que elabori un informe científic sobre els transgènics i un altre informe sobre els debats i les regulacions en aquesta matèria a Europa.

Quim Bosch a Eureka en dóna opinió i més detalls i la seva composició.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació