Enric I. Canela

Els Joves Investigadors fan un toc d’atenció al govern espanyol. Li diuen a la ministra de Ciència i Innovació, que no dubto està d’acord, que si hi hagués un recolzament més sòlid a la ciència del seu departament la crisi afectaria menys.

Cert, però els efectes són, amb sort, a mig termini. Fer-ho ara seria preparar el futur. Que ho facin i ràpid. Els Joves Investigadors creuen que no es fa prou. Jo també perquè hi ha idees però pocs diners. El president espanyol hauria de establir altres prioritats.

2 respostes a “Els Joves Investigadors demenen una política de ciència més decidida”

 1. a 15 nov. 2008 a les 10:32 Qualsevol ciutadà

  Ja no puc més. Veig dia rere dia la mediocritat decidint el futur del país i dels professionals que només poden aspirar a que els toqui una primitiva, o loto 649,per alliberar-se de la dependència dùn miserable salari, però necessari per paga la hipoteca.

  Polítics sense idees, reinventatnt una roda quadrada que molts ja han plagiat i mai han fet rodar.

  Ara CIU signa el pacte per a la recerca i, tot està bè? Hi ha novetats?

  Jo, només hi he trobat dialèctica i errades ortogràfiques!!! Visca el futur del nostre país innovador, capdavanter de … què?

 2. a 15 nov. 2008 a les 7:20 enriccanela

  Qualsevol ciutadà,
  Compartim les coses. Mediocritat.
  El Pacte per a la Recerca i la Innovació és bonic, però no hi ha diners. Una cosa llarguíssima, molt retòrica. Diu el que tots sabíem. L’únic positiu és que està la recerca a l’agenda.
  Anem com els crancs.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació