Préstecs sense beques


Enric I. Canela

El Consell de Ministres ha aprovat avui la subscripció del conveni entre el Ministeri de Ciència i Innovació (MICINN) amb l’Institut de Crèdit Oficial (ICO) per al desenvolupament de la línia ICO-Préstecs Renda Universitat. En el curs 2008-2009, el préstec per màsters universitaris comptarà amb 150 milions d’euros respecte als 50 del període 2007-2008 i beneficiarà 12.000 estudiants. Podeu llegir referències a El País i a SINC.

Segueixo creient que això està molt bé si va acompanyat d’una adequada política de beques. Malauradament no veig ni tan sols l’anunci. Entenc les dificultats, però no haurien de passar tres mesos sense un anunci d’una política oficial de beques seriosa.

I a Catalunya no piulen.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació