Enric I. Canela

El País publicava una notícia realment preocupant. Comissions Obreres denuncia la utilització de joves titulats com a becaris per part de les empreses. Com que sembla que les pròpies administracions fan servir aquesta figura la cosa sembla que contarà d’arreglar. Diu que un 25% de les plantilles estan ocupades per becaris. No crec la xifra, deu faltar algun complement, com dir les plantilles de titulats o alguna altra cosa, però en tot cas és una barbaritat.

Potser el govern hauria de crear alguna figura laboral, com titulat en pràctiques o alguna cosa així, amb drets i deures ben determinats. A mi em sembla adequat l’aprenentatge, però no l’abús. A més aquesta figura hauria de ser realment d’aprenentatge en la feina de titulat i no una altra cosa. Cal posar ordre i dignificar els titulats. Amb tot cal recordar que no és culpa del procés de Bolonya, millor avisar.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació