Una resposta a Manuel Castells


Enric I. Canela

Jaume Baguñà, catedràtic de Genètica de la UB, escrivia divendres a La Vanguardia una carta – rèplica a les manifestacions fetes per Manuel Castells en un esmorzar-col·loqui organitzat per la fundació privada Centre d’Estudis Jordi Pujol i a les que em vaig referir a 10 Novembre 2008 Jordi Pujol i Manuel Castells carreguen contra el model universitari espanyol.

No compartint el to d’alguna de les opinions que recull la premsa del que es va dir al col·loqui, si coincideixo amb què les eleccions a rector no són la millor manera de fer que les universitats siguin excel·lents. No em sembla adequada la comparació entre les eleccions a rector i a les dels parlaments que fa Baguñà. Crec que els mecanismes haurien de ser uns altres.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació