Bolonya, capítol 2324è


Enric I. Canela

El procés de Bolonya segueix generant notícies. Un professor de Dret Constitucional critica el procés. No diu res que per a mi sigui nou. No sé com haurà abordat ell el canvi de pla d’estudi, però res del que diu té a veure amb la meva experiència. Només, com sempre, coincideixo amb que a cost zero no canviarem gaire els mètodes docents encara que si els plans d’estudi.

Mentre a la UAB segueix la lluita. L’AVUI diu que uns 200 estudiants, segons un dels portaveus, han ocupat aquest matí algunes aules de la facultat de Polítiques de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) per protestar contra el  Pla Bolonya, en un acte reivindicatiu que es preveu s’allargui fins que la universitat tingui en compte les seves demandes. Per la seva banda el degà de la Facultat de Ciències Polítiques ha assegurat que només el 50% de l’alumnat està seguint la protesta i ha qualificat “d’il·legal” l’ocupació de les aules per part dels estudiants.

La ministra Cristina Garmendia amb el secretari d’Esta d’Universitats, Màrius Rubiralta, mentre, a la UPF ha intentat, sense èxit, convèncer a dos representants dels estudiants, del Sindicat d’estudiants dels Països Catalans (missió impossible) de les bondats del procés. Que no suposa la mercantilització, que si es reconeixeran els títols a l’estranger, etc. Però amb gran intel·ligència els estudiants volien que l’Estat espanyol faci com Grècia, ho paralitzi. Sense desmerèixer a cap país, per què no seguir el model de Togo?

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació