Enric I. Canela

Segons Firgoa la UAB ha enviat el següent comunicat de la Universitat Autònoma de Barcelona

 • Des de les 9,00 h del matí, al voltant d’una vuitantena d’estudiants han entrat a les aules de la Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia on s’estava fent classe per explicar la mobilització d’avui als estudiants. Amb el beneplàcit dels professors, s’ha explicat la mobilització i els estudiants han decidit molt majoritàriament continuar amb les classes.
 • Membres de la Plataforma d’Estudiants de la Facultat (PEF), el grup majoritari d’estudiants a la Junta de la Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia, han criticat aquesta actitud i el fet que s’hagi boicotejat els seus cartells per a les eleccions a Claustre.
 • A mig matí, ha tingut lloc un debat en una aula on han participat unes 80 persones i els estudiants han ocupat tres aules on han dipositat diversos objectes per realitzar una ocupació (aliments, sacs de dormir, etc.), interrompent dues classes que s’hi estaven realitzant.

Per altra banda la UAB ha renunciat a presentar-se com a acusació contra els 15 estudiants expedient i en procés penal per ferir, presumptament, a dos guàrdies de seguretat durant l’entrada forçosa d’estudiants al rectorat per protestar contra el desallotjament policial d’uns 50 estudiants que es va tancar a la Facultat de Filosofia i Lletres contra el Pla de Bolonya.

5 respostes a “La UAB informa dels fets anti-Bolonya i renuncia a exercir l’acusació particular”

 1. a 17 nov. 2008 a les 10:43 estudiants de la UAB

  Sobre el seguiment massiu de classes:
  http://www.youtube.com/watch?v=n1FK4TnnmUU

  Comunicat democràtic del Deganat de Polítiques
  http://especialbolonya.files.wordpress.com/2008/11/comunicat-deganat-politiques.pdf

  Coordinadora d’Assemblees de Facultat UAB
  http://cafuab.wordpress.com

  La “majoria” de la PEF (conformada per membres de Ciutadans i d’AJEC, el braç polític del PSC a les universitats)
  http://especialbolonya.wordpress.com/2008/05/28/referendums-i-eleccions-de-facultat-ccpp-i-sociologia-uab/

 2. a 17 nov. 2008 a les 11:01 enriccanela

  Estudiants de la UAB,
  Moltes gràcies per aportar més informació.

 3. a 17 nov. 2008 a les 11:16 estudiants de la UAB

  A mandar!
  🙂

 4. a 18 nov. 2008 a les 12:03 Gustau Miralvent

  Enric, només un apunt sobre el posicionament de la UAB respecte el procès penal. Si bé és cert que s’han retirat com a acusació particular, també ho és que amb tota la informació que han aportat fins al moment el fiscal pot actuar d’ofici i per tant, la denúncia segueix en peu.
  El dia que la UAB vulgui resoldre el seu problema de repressió haurà de fer-ho en el sentit de retirar els expedients. El procès penal que han engegat ja no té fre, encara que ells se’n retirin.
  Només és això,
  salut

 5. a 18 nov. 2008 a les 4:49 enriccanela

  Gustau,
  En soc conscient. Ha fet bé de retirar-se però no té efecte en el resultat.
  Els expedients seguiran, el tema és la resolució. Amb les eleccions no sé com queda això. Les possibles sancions són potestat del rector.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació