Fem recerca!


Enric I. Canela

Educaweb publica una entrevista feta a Fernando Albericio, Director general del Parc Científic Barcelona de la UB.

En honor a la veritat és una entrevista amb un contingut molt encertat per a tots aquells que no sàpiguen com funciona això de la recerca, especialment per als joves interessats. M’ha agradat molt.

A la pregunta: Considera que s’està descuidat impulsar l’interès per la ciència a l’escola?
Respon: Ens preocupa el distanciament que existeix entre la recerca actual i la societat, per això hem desenvolupat el programa “Recerca en societat“, que vol oferir a la societat una finestra oberta per donar a conèixer l’activitat que s’està desenvolupant actualment a Barcelona en aquest àmbit. El cicle “Fes Recerca!” S’inclou dins d’aquest programa, que es pot consultar a través de la web del PCB. Totes les activitats són gratuïtes i estan dirigides tant al públic en general com a la comunitat educativa (escoles, instituts d’educació secundària, centres de formació professional, escoles d’adults, etc).

Esperem que sigui un èxit.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació