Garmendia i Bolonya


Enric I. Canela

Ahir vaig escriure Cristina Garmendia a la UPF. Avui shan pogut llegir alguns articles sobre aquesta visita. M’interessen especialment els titulars que defineixen la situació.

La Vanguardia escriu: Amb els estudiants ha mancat informació i diàleg.

El País: Garmendia defensa el diàleg per explicar els canvis a la Universitat.

Mentre avui apareixen notícies com:

3cat24.cat: Uns 70 estudiants de la UB es tanquen a la Universitat de Barcelona contra el Pla Bolonya. A la UB: Uns setanta estudiants de la Universitat de Barcelona han passat la nit en una aula de la Facultat de Geografia i Història per protestar contra el Pla Bolonya.

Racó Català: Protestes contra el Pla Bolonya a la UB i la UAB.

Ahir comentava aquí Falses raons per a una vaga. Tot és igual. Cristina Garmendia vol explicar les coses, les raons són una solemne bajanada, que per manca d’explicació porten a molts estudiants a anar a remolc d’ideologies que volen mantenir la universitat a la cua d’Europa, només cal veure Sistema universitari espanyol: el darrer de la llista. Per no fer les coses bé ara haurem d’aguantar la llauna de tots aquests estudiants demanant coses impossibles. Per sort ja s’han adonat que calen beques. Que demanin això que és el que els convé i es deixin de matar hologrames. La pobre ministra té una feinada increïble.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació