Enric I. Canela

Ahir la ministra de Ciència i Innovació Cristina Garmendia va presidir l’acte d’inauguració del segon curs de funcionament de la Barcelona Graduate School of Economics (GSE). La GSE imparteix sis màsters i té 126 estudiants, un 44% més que l’any passat. Més del 80% són estrangers. Cal felicitar a Andreu Mas-Colell per haver endegat aquest projecte. I al seu equip per la feina ben feta.

El director general de l’Organització Mundial del Comerç (OMC), Pascal Lamy, va impartir la lliçó inaugural.

La ministra de Ciència i Innovació, Cristina Garmendia, va posar a Barcelona GSE com a exemple del repte d’internacionalització dels centres universitaris espanyols i va remarcar la necessitat que hi hagi professionals i investigadors que permetin predir” bons i mals moments econòmics. Garmendia va assenyalar que aquest any hi haurà menys inversions públiques en R+ D + i perquè el Govern central modera la capacitat innovadora, la qual cosa significa que a curt termini no hi haurà més inversió, però caldrà invertir millor. Per tot això, la ministra va recomanar una anàlisi seriós i serè sobre les prioritats i l’equilibri entre sectors.

Ho sigui no hi ha diners.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació