Dídac Ramírez críptic


Enric I. Canela

Ahir La Razón publicava unes declaracions de Dídac Ramírez, rector ja nomenat pel Govern, de la UB.

Diu: Per aconseguir un finançament millor és important tenir una bona relació amb la Generalitat. – No puc opinar pels rectors anteriors, però sí que vull tenir bones relacions amb el conseller d’Universitats, Josep Huguet. És molt important que a la UB anem tots a una, amb tots a favor podem aconseguir coses. Comptem amb el Govern per millorar el nostra finançament, i estic segur que tindrem una relació molt fluïda. Un objectiu és convèncer polítics i la societat en general que la universitat és molt important, aquest serà un altre dels meus reptes.

I avisa: I hi haurà novetats pel que fa a titulacions, però encara no les podem avançar. Ho farem quan toqui. Críptic.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació